fbpx
Політика

Офіцери ЗСУ просять Порошенка звільнити голову Генштабу Муженка

Офіцери Збройних сил України звернувся до президента Порошенка з відкритим листом, в якому наполегливо вимагали звільнити голову Генштабу Віктора Муженка. Про це розповів народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

 За його словами, у своєму зверненні офіцери вказують на численні випадки непрофесіоналізму і низького морально-патріотичного рівня генералітету, а також відзначають, що це створює прірву недовіри між особовим складом та командуванням ЗСУ.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Абсолютно підтримую позицію українських офіцерів. Я давно говорив про існування описуваних ними істотних проблемах добору кадрів командування в ЗСУ та про болючі наслідки втрат людей і техніки через це і погіршення загальної ситуації по всьому фронту», – заявив нардеп.

 Як вважає Ігор Мосійчук, вже давно пора замінити «паркетно-дачних» генералів на бойових офіцерів, які пройшли бої під Дебальцеве, Іловайськом і в донецькому аеропорту.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Тільки ті офіцери української армії, які на власному досвіді знають про реальні бойові дії, цінують життя побратимів, відповідально ставляться до результатів військових операцій і є дійсними патріотами України – заслуговують того, щоб займати командні посади», – підкреслив він.

Читайте також: