fbpx
Політика

Балога вважає недоречним голосування щодо переліку регіонів з особливим статусом

Народний депутат України Віктор Балога вважає верхом наївності говорити про голосування в парламенті щодо переліку регіонів з особливим статусом, коли надходять повідомлення про концентрацію сил бойовиків на основних напрямках.

 «Невже незрозуміло, що вони не просто так розгорнули 2 армійські корпуси на Донбасі і проводять щоденні тренування? А ми їм за це що – «особливий статус», пенсії, зарплати?», – написав він у Facebook.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За його словами, вже починає створюватися враження, ніби терористи диктують порядок денний Верховної Ради. Як зазначив Віктор Балога, окупований Донбас ще не легалізувався в статусі «суб’єкта федерації», як про це мріє Москва, а вже створює проблеми решті України.

 «Не хочу навіть думати, що буде далі, коли вони проведуть у себе вибори, і ми будемо змушені їх визнати. Саме тому говорив неодноразово і повторюю ще раз – нам потрібно йти по шляху цивілізованого розлучення. Поки ще не пізно. Тому що ця зараза не тільки не дасть нам розвиватися, а диктуватиме свої умови всій країні. А якщо ми відмовимо – загрожуватимуть новим наступом», – додав нардеп.

Читайте також: