fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Шкіряк: “Сили АТО продовжують утримувати всі свої позиції в секторі “М”

Зорян Шкіряк інформує, що в секторі «М» за минулу добу противник неодноразово намагався дестабілізувати ситуацію. Зокрема, в населеному пункті Широкино терористи кілька разів вступали в бойові зіткнення з силами АТО.

«Ворог атакував наші позиції з мінометів, танків, гранатометів, стрілецької зброї. Останній обстріл цього населеного пункту стався з 00.00 до 00.30. Підрозділи Національної гвардії відповіли адекватним ударом на погашення вогневих точок противника», – повідомляє представник МВС України Зорян Шкіряк. За інформацією силовика, українським захисникам вдалося знищити ворожий танк і кілька бойовиків.

Щодо втрат серед українських силовиків, то їх немає. Двоє воїнів АТО отримали поранення.

«В даний момент російські бойовики продовжують нарощувати сили на маріупольському, донецькому, артемівському та інших напрямках по лінії фронту. Режим припинення вогню з боку російських терористів і найманців постійно порушується, збройні провокації не припиняються», – додав Шкіряк.

На завершення він зазначив, що сили АТО продовжують утримувати всі свої позиції і готові відбивати будь-які атаки бойовиків.

Читайте також: