“Противнику вдалося створити потужні ударні тактичні групи”, – Тимчук

Як повідомляє Дмитро Тимчук, терористам в зоні АТО в результаті проведення перегрупування вдалося створити потужні ударні тактичні групи на низці дільниць і напрямків. Зокрема,  йдеться про створення ударних тактичних груп у багатьох населених пунктах Донбасу.

За інформацією Тимчука, тут діють:

– Північна ударна тактична група – на донецькому напрямку (основні сили зосереджені на Авдіївській ділянці).

Related Post

– Приморська ударна тактична група – на маріупольському напрямку. Дана група в основному зосереджена на північ і північний захід від Новоазовська. Частина сил і засобів даної групи бере участь у боях на лінії Павлопіль – Широкино, ще частина сил і засобів веде діяльність в районі Заїченко – Жовтень.

– Луганська ударна тактична група – на північно-луганському напрямку (Щастя, Станиця Луганська). Після того, як бойовики імітували відведення важкої техніки, на ділянці від н.п.Первомайск до н.п.Щастя (включаючи район Алчевськ – Перевальськ), триває зосередження ударної тактичної групи противника. Частина цієї групи зосереджена на схід від Луганська. Крім того, наголошується перегрупування формувань противника в районі Бахмутськой траси.

 

Leave a Comment