fbpx
Політика

У «тушок» не повинно бути права змінювати фракцію або групу в Раді, – Геращенко

Ті народні депутати України, які вирішили вийти зі складу будь-якої фракції, не повинні мати права увійти до складу іншої парламентської групи або фракції. Йдеться про вихід з фракції, за підтримки якої нардеп прийшов у Раду. Такою думкою поділилася народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Ірина Геращенко, передає прес-служба фракції.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Як зазначила Ірина Геращенко, в парламенті повинні прийняти відповідні зміни в регламент роботи.

«Зараз ми не просто засуджуємо те, що напередодні відбулося. Ми вважаємо, бійки в парламенті під час військових дій на території країни – це ті дії, які ганьблять звання українського чиновника», – заявила Ірина Геращенко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Після цього нардеп зазначила, що якщо у Мельничука є моральні принципи, то йому потрібно відмовитися від депутатського мандата, покинувши сесійну залу Ради. За словами Геращенко, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко повинен принести вибачення Верховній Раді за «тушок», які потрапили до парламенту за списками його партії.

Читайте також: