fbpx
Політика

Представники АП пропонували членам Радикальної партії нагороду за вихід з фракції, – Мосійчук

Як заявляє народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук, протягом останнього тижня багато його колег по фракції повідомляли, що на них виходили представники Адміністрації президента і пропонували нагороду за вихід з фракції. За його словами, в цей же період АП неодноразово відвідував Сергій Мельничук, раніше вийшов з фракції Радикальної партії.

 Також Ігор Мосійчук додав, що розмови про спроби АП розвалити фракцію Радикальної партії в останні дні активно йдуть і серед інших фракцій.

 «В одночас з оточення Сергія Мельничука надійшла інформація, що останній віддав наказ стежити за Олегом Ляшком і хвалився, нібито президент Порошенко дав йому «зелене» на знищення Ляшка», – написав Мосійчук в Facebook.

 У зв’язку з цим, за словами Мосійчука, на вчорашніх зборах Ради коаліції Олег Ляшко звернувся до спікера Володимира Гройсмана і попросив його передати президенту, що якщо тиск на членів Радикальної партії не припиниться, він буде змушений розповісти про все з парламентської трибуни.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Як повідомив Мосійчук, під час засідання, коли було оголошено про вступ Мельничука в групу екс-регіонала Єремєєва, і коли той приєднався до них у сесійній залі, Ляшко підійшов до Мельничука і почав «тролити» того у своїй звичній манері.

 «У відповідь Мельничук (УВАГА) почав кричати, що у нього є 300 озброєних бійців і, що президент Порошенко дозволив йому по-своєму розібратися з Ляшком та його оточенням, він усіх перестріляє і так далі … Під ці вигуки Мельничук вдарив в обличчя спочатку Ляшка а далі колегу Сергія Скуратівського … далі бачили все … Це бачили, а головне чули, десятки з чотири народних депутатів», – пише Мосійчук.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 У підсумку, в ході перерви в засіданні, фракція Радикальної партії прийняла рішення будь-яким способом видворити Мельничука з сесійної зали, якщо той туди зайде. Мельничук таки зайшов у зал і сів поруч з групою Єремєєва, що, за словами Мосійчука, і призвело до другої бійки.

 «Після бійки не зовсім ховаючись екс-регіонали з групи «Воля народу» розповідали, що заплатили Сергію Мельничуку 200 тисяч $ за вступ до їхньої групи, яку, якби не Мельничук, повинні були сьогодні розпустити», – повідомив Мосійчук.

Читайте також: