fbpx
Політика

Радикальна партія відстояла всі свої позиції щодо пенсійного законопроекту, – Мосійчук

Як повідомляє народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, при прийнятті пенсійного законопроекту їхня фракція відстояла всі без винятку позиції, за які боролася.

 За словами Мосійчука, це неправда, що згідно з новим законом пенсіонери не можуть суміщати отримання роботи та пенсії. Як неправда і те, що був підвищений пенсійний вік. Він підкреслив, що вік нікому не підвищували. Виняток стосується лише шахтарів, працівників хімічної та інших шкідливих галузей, яким пенсійний вік піднімуть з 45 до 50 років і то лише в 2025 році.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «І нарешті, головне, чого вчора вдалося досягти при прийнятті цього пенсійного закону Радикальній Партії Олега Ляшка – це скасування особливого порядку нарахування пенсій для обраних категорій населення, а саме: суддів, прокурорів, народних депутатів, чиновників Кабміну, працівників та відомств різних міністерств» , – додав він.

 Таким чином, як зазначив Мосійчук, Радикальній партії в умовах кризи вдалося прийняти такий законопроект, які відповідає як інтересам громадян, так і дає можливість уряду працювати в цих складних умовах.

Читайте також: