Гончаренко прокоментував бійку в парламенті

За словами Олексія Гончаренка, йому «соромно за український парламент і за своїх колег». Зокрема, політик прокоментував сьогоднішні події в парламенті, після яких Гройсман закрив засідання.

«Країна на межі, люди на грані. Нас атакує новоявлений російський імператор. І йому потрібен не Крим, і не Донбас. Йому потрібно, щоб нашої країни не було зовсім. І в цей час бігати натовпом кулуарами і в залі Верховної Ради, б’ючись і ображаючи один одного? Якщо у чоловіків є питання один до одного, то вони їх з’ясовують не під камери і не в залі парламенту», – висловив свою точку зору політик.

Related Post

Гончаренко впевнений, що такі події в будівлі ВРУ дадуть поштовх «новим «прекрасним» сюжетам для російських каналів».

«Кремлівська пропаганда із задоволенням розжене по світу цей потворний сюжет. Загалом, якщо своїми божевільними діями відносно, наприклад, мене Кремль зганьбився на весь світ, то сьогодні у нас мінус очко в інформаційній війні, і мінус день продуктивної роботи парламенту. Схоже головний і справжній чоловік серед українських політиків – це Надія Савченко, яка віддає своє життя за країну, в той час коли її колеги з’ясовують, хто у кого взяв гроші», – пише Гончаренко.
 

Leave a Comment