fbpx
Політика

Ляшко вважає керівництво країни “мародерами”

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко прокоментував складну ситуацію, яка склалася на найбільшому українському підприємстві «Південмаш». Нагадаємо, що співробітникам підприємства вже більше півроку не виплачують заробітну плату.

«Кінцеве знищення промислового виробництва шляхом зупинення таких промислових гігантів як "Південмаш" – це зрада національних інтересів України. Під час війни тих, хто грабує народ, завжди називали просто – мародери», – заявив український політик.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За словами Ляшка, міністрів чи керівників державних підприємств, які погодилися поставляти електроенергію країні-агресору, інакше як мародерами назвати не можна.

«Як інакше назвати тих, хто заради особистої вигоди в часи, коли сотні, тисячі українських вояків віддають життя за територіальну цілісність країни, продовжують здійснювати торгові операції з країною-агресором? Як назвати тих, хто завозить в країну контрабандні танкери нафтопродуктів, які потім продають українцям за скаженими цінами. Мародери засіли у владних кабінетах, і залишати їх не збираються», – упевнений одіозний політик.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

На завершення він зазначив, що Україна повинна позбутися чиновників-мародерів і олігархів-мародерів. Крім цього, політик закликає націоналізувати майно тих, хто протягом десятиліть грабував український народ.

Читайте також: