fbpx
Політика

Місце вбивства Нємцова знаходиться під пильним наглядом ФСО, – опозиціонер Мілов

Місце розстрілу російського опозиціонера Бориса Нємцова повністю контролюється Федеральною службою охорони, це були особи, які перебувають на відповідній службі.

Про це УНІАН сказав російський опозиціонер Володимир Мілов на місці розстрілу Нємцова. "Які версії – виконайте просту вправу – подивіться де ми знаходимося…. Це все вотчина ФСТ та адміністрації президента. Тут все прослуховується і проглядається. Борис сидів у кафе в ГУМі перед тим як по мосту піти додому, це означає, що машини, які його вистежували, вони повинні були чекати його там на Варварці, Ільїнці (на цих вулицях знаходяться завдання адміністрації президента РФ – УНІАН) – це означає, що у спецслужб і у держави є всі дані про ці машини"- сказав Мілов.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

"Вже не кажу про те, що перед усіма великими опозиційними акціями – такими як марш 1 березня, Нємцов на це багато разів скаржився, завжди є зовнішнє спостереження за лідерами опозиції. Якщо ми говоримо про якихось приватних осіб, які взяли і захотіли його вбити – це треба бути дуже зухвалим, щоб тут під камерами ФСТ це зробити", – підкреслив він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 "Звідси моя відповідь проста – це не були ніякі приватні особи. Це були особи офіційні, які перебувають на відповідній службі. Більше ніхто такий злочин в цьому місці не міг вчинити. Просто подивіться навколо", – підкреслив він.

Джерело: УНІАН

Читайте також: