fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Екс-регіонал Чечетов знайдений мертвим під вікнами свого будинку

У столичному главку МВС підтвердили смерть екс-народного депутата Михайла Чечетова, передає УНН.

Як повідомляється, він вистрибнув з вікна своєї квартири на 17 поверсі. Перед смертю він залишив прощальну записку. Текст записки поки невідомий.

На місці працює бригада правоохоронців і слідчих. Нагадаємо, 21 лютого Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури і застосував до екс-нардепа Михайла Чечетова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і як альтернативу визначив йому заставу в сумі близько 5 млн грн. Таке рішення оголосила слідча суддя Олеся Батрин.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

"Клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою щодо Чечетова задовольнити. Застосувати щодо Чечетова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою … до 14 квітня 2015 року", – оголосила рішення О.Батрін. У той же час суддя визначила альтернативний запобіжний захід екс-депутату – заставу в сумі близько 5 млн грн. Суддя мотивувала своє рішення тим, що вручена підозра Чечетову є обґрунтованою. До того ж, він може переховуватися від слідства, може спробувати покинути Україну, впливати на свідків і на хід розслідування справи.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

20 лютого Генеральна прокуратура повідомила колишньому народному депутату України Михайлу Чечетову про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України. ГПУ розслідує кримінальні виробництва, розпочаті за фактом організації та проведення 16 січня 2014 голосування у Верховній Раді України за "диктаторські законопроекти", спрямовані на перешкоджання проведенню мирних акцій протесту.

Джерело: УНН

Читайте також: