fbpx
Шоу-бізнес

Через конфлікт на Донбасі група “Бумбокс” відмовляється виступати в Росії

Лідер популярного українського гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк заявив, що музиканти групи вже не виступатимуть в Російській Федерації, принаймні, поки йде війна на Сході України.

Про це Андрій Хливнюк сказав в ефірі одного з українських каналів. Музикант зазначив, що продовжує спілкуватися з російськими промоутерами, але не збирається ні за які гроші їхати c гастролями до Росії.

"Є один конфлікт: з людьми, які напали на мою країну. А так конфліктів ніяких немає. Я не поїду в цю країну, поки не закінчиться війна і весь цей жах", – сказав Хливнюк.

Раніше повідомлялося, що наприкінці жовтня минулого року уряд затвердив перелік з 14 осіб, які через свою антиукраїнську позицію стали в Україні персонами нон-грата. Згідно з попередніми даними, до нього потрапили співак Йосип Кобзон, актор Іван Охлобистін і кремлівський "жартівник" Михайло Задорнов, а також Михайло Пореченков. Так, під час візиту в самопроголошену "ДНР" Пореченков стріляв по українських військових в донецькому аеропорту. Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження проти Пореченкова за підозрою в тероризмі. МВС також відкрило кримінальне провадження проти нього після появи відеоматеріалів із зони АТО, в яких актор в касці з написом "Преса" і в бронежилеті веде вогонь з великокаліберного кулемета.

Джерело: УНН

Читайте також: