Депутат закликав Яценюка відреагувати на різке підвищення цін на заправках

Народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Ярослав Дубневич звернувся до прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, закликавши його прийняти терміново заходи проти необґрунтованого підвищення цін на нафтопродукти на автозаправках. За його словами, різке підвищення цін на автозаправках всіх основних операторів має всі ознаки змови з метою отримання надприбутку.

 «Ситуація з цінами на роздрібному ринку нафтопродуктів на українських АЗС стає критичною. Очевидним є факт, що мають місце синхронні дії з узгодження цін операторів цього ринку у вигляді щоденного завищення ціни на нафтопродукти відповідно до зростання курсу долара до національної валюти», – зазначив він.

Related Post

 Як вважає Ярослав Дубневич, дана ситуація має стати предметом реагування Антимонопольного комітету, Державної інспекції з прав споживачів, МВС та Генпрокуратури.

 «Уряд, який несе відповідальність за економіку в цілому, має розуміти можливі катастрофічні наслідки подальшої неконтрольованої ситуації на ринку нафтопродуктів», – підкреслив депутат.

Leave a Comment