fbpx
Право

Чечетов знає, що незабаром будуть висунуті нові звинувачення, – В.Шокін

Генеральний прокурор України Віктор Шокін повідомив, що на адресу колишнього народного депутата Михайла Чечетова прозвучать нові звинувачення. Про це він сказав в ефірі "5 каналу", передає УНН.

В.Шокін підкреслив, що Михайло Чечетов "безумовно винен у драконівських законах" 16 січня. Генпрокурор повідомив, що на сьогодні це слідство триває.

"Я впевнений, що незабаром ви почуєте додаткові звинувачення на його адресу. Він також знає про це. Свого часу він сам повідомляв про деякі свої правопорушення", – заявив він.

Нагадаємо, 20 лютого Генеральна прокуратура повідомила колишньому народному депутату України Михайлу Чечетову про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Як повідомляв УНН, 21 лютого Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури і застосував до екс-нардепа Михайла Чечетова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і як альтернативу визначив йому заставу в сумі близько 5 млн грн. Таке рішення оголосила слідча суддя Олеся Батрин.

23 лютого екс-нардепа Михайла Чечетова звільнили під заставу на суму 5 млн грн.

Джерело: УНН

Читайте також: