fbpx
Політика

«У випадку падіння економіки і національної валюти є два шляхи», – Володимир Ар’єв

Як повідомив народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Володимир Ар’єв, є кілька кроків, які можна вжити для врегулювання ситуації при падінні економіки і курсу національної валюти.

 Зокрема, за словами нардепа, можна ввести короткострокові обмеження, лібералізувати податковий кодекс та умови ведення бізнесу, відкрити двері для інвестицій в імпортозаміщаючі потужності, прибрати урядові схеми розкрадання імені Азарова, запустити Антикорупційне бюро, доопрацювати люстраційне законодавство і розігнати корумпований суд, почати купувати українське, почати об’єднуватися для вигнання із влади жадібних місцевих чиновників /суддів/ прокурорів, які заважають підприємцям.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Або ж вигнати кількох діючих чиновників, випустити пару і залишити все як є», – додав Володимир Ар’єв.

 Як він зазначив, перший варіант – більш складний, а другий – більш звичний. За його словами, за першим йшли поляки, чехи і балтійці, розуміючи, що без цього – глухий кут. За другим, як заявив нардеп, зараз йде Україна, причому влаштовує цей варіант, судячи з усього, всіх.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід



Читайте також: