fbpx
Політика

Балога пропонує разом з Гонтарєвою відправити у відставку і Яценюка

Як заявив народний депутат України Віктор Балога, як би кому не хотілося, але девальвацію гривні на війну списати не вдасться. За його словами, він вже неодноразово говорив про те, що слабка національна валюта – перша ознака хворої економіки.

 «Це показує, що за цілий рік ніяких реформ в країні не було. Іншими словами, однією відставкою глави Нацбанку ситуацію не виправиш», – сказав нардеп.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як вважає Віктор Балога, крім зміни керівництва Нацбанку необхідно також відправити у відставку і самого прем’єр-міністра, оскільки його вина в доларі по 30 неменша, а, можливо, і більша.

 «Не можна виграти війну на Сході, якщо ми не переможемо у війні з корупцією та популізмом. Девальвує гривня – такий же дестабілізуючий фактор, як і теракти, і бойові дії. Тому що якщо війна прийшла ще не в усі українські родини, то економічні проблеми відчує на собі кожен українець. А соціальна катастрофа – це нічим не краще, ніж агресія сусідньої держави», – підкреслив він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 На думку Віктора Балоги, на найближчому засіданні парламенту слід заслухати прем’єр-міністра з його звітом щодо ситуації в країні.

Читайте також: