fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Штаб АТО: “Бойовики самі визнали, що порушили режим перемир’я”

Сьогодні, 17 лютого, біля Дебальцеве ситуація залишалася надзвичайно складною. За інформацією штабу АТО, терористи тут цілодобово обстрілюють місто та околиці.

«Протягом дня місто 19 разів обстрілювали з реактивних систем залпового вогню і артилерії. Одночасно бойовики кілька разів штурмували позиції українських військ. Кілька диверсійно-розвідувальних груп противника увірвалися в місто і вели бої з підрозділами сил АТО. Ближче до вечора частина населеного пункту була захоплена незаконними збройними формуваннями», – пишуть представники прес-центру АТО.

Повідомляється, що підрозділи сил АТО вогнем стримують противника. У ході таких протистоянь у засідку і полон потрапила група військовослужбовців 101 окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України і 8 окремого полку спецпризначення.

Крім цього, як повідомляє прес- центр, бойовики самі визнали, що порушили режим перемир’я.

«Зокрема представник "ДНР" Басурін особисто заявляв про те, що бойовики не припиняють обстріли Дебальцеве і мають право його обстрілювати оскільки це, на його думку, «їхня» територія», – свідчить повідомлення.

Читайте також: