За останні два дні було знищено більше 600 терористів, – штаб АТО

Сьогодні опівночі в зоні АТО почався режим припинення вогню. Українські військові припинили вогонь після відповідного наказу президента України, повідомляє штаб АТО.

«Незважаючи на мінські угоди, терористи продовжують провокувати українських військових. Після півночі бойовики значно зменшили свою активність, проте обстріли позицій сил АТО на дебальцевському напрямку продовжилися. У районі Луганського і Золотого терористи вели вогонь з мінометів. Санжарівку і Чорнухине обстріляли з гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, під вогонь артилерії потрапляло Золоте, Чорнухине і Попасна. Також з мінометів обстріляли Тошківку», – сказано в повідомленні штабу АТО.

Related Post

Відзначимо, що станом на 8:30 ранку противник кілька разів відкривав вогонь з мінометів по базових таборах сил АТО на дебальцевському напрямку. За наявними даними,  терористи під прикриттям БМП і танків здійснювали спроби штурмувати позиції українських військових в районі селища Чорнухине.

«До введення режиму припинення вогню противник 167 раз обстріляв позиції сил АТО і мирні населені пункти. За останні два дні українськими військовими знищено понад 600 терористів, ще приблизно 200 отримали поранення. Крім цього, знищено 30 одиниць військової техніки супротивника», – додали в штабі АТО.

Leave a Comment