fbpx
Політика

«Путін приїхав на переговори через санкції», – Геращенко

У тому випадку, якщо президент Російської Федерації Володимир Путін не буде дотримуватися мінських домовленостей, то незабаром світове співтовариство і Україна введуть нові санкції проти Кремля. Йдеться про заходи, що раніше довели свою дієвість. Таку інформацію оприлюднив народний депутат України від фракції «Народний фронт» Антон Геращенко, передає прес-служба партії.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Завдяки фінансовим санкціям і істотному падінню цін на нафту Володимир Путін вирішив особисто приїхати на переговори до Мінська. З’явившись особисто на переговорах, Володимир Путін продемонстрував всю свою вразливість, хоча раніше він намагався робити вигляд, що є сильною особистістю і ніхто на нього вплинути не може», – заявив Антон Геращенко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Як зазначив нардеп, зараз Володимир Путін робить все, щоб добре виглядати в очах громадян РФ.

«Володимир Путін повинен показувати, що у нього все добре, що проект "Новоросія" існує і так далі. Україні ж потрібно озброюватися, озброюватися і ще раз озброюватися, роблячи свою армію сильнішою», – додав Антон Геращенко.

Читайте також: