fbpx
Політика

Генштаб так і не зробив висновків після Іловайська, – Ярош

Як зазначив лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош, на фронті спостерігається активізація бойових дій, проникнення нових російсько – терористичних угруповань, тому говорити про «припинення вогню» без нанесення поразки основним силам противника не доводиться.

 Крім того, коментуючи ситуацію з Дебальцевською дугою, Дмитро Ярош сказав, що українські війська повинні припинити практику стримування за будь-яку ціну якихось визначених політиками територій.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «У сучасній війні необхідний постійний маневр силами і засобами. Без нього завдати поразки ворогові неможливо. Скувавши під Дебальцеве великі сили противника, необхідно нанести удари резервами на інших напрямках. Також, потрібно було вже давно підготувати скорочення лінії фронту і, в разі загрози повного оточення, відведення наших військ на лінію Світлодарськ -Луганське – Миронівський. Чому там не був підготовлений укріпрайон за кілька місяців відносного затишшя – незрозуміло», – підкреслив він.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Як зазначив Ярош, схоже на те, що Генштаб так і не зробив ніяких висновків після трагедії в Іловайську. Разом з тим, він похвалив дії полку «Азов» на маріупольському напрямку, додавши, що командуванню АТО слід їх підтримати.

 

Читайте також: