fbpx
Політика

Соболєв пояснив причину бійки з Івченком

Як повідомив народний депутат України від фракції «Самопоміч » Єгор Соболєв, причиною його бійки з депутатом від «Батьківщини» Вадимом Івченком став законопроект №1559, яким пропонується віддати місцевим депутатам право роздавати землі за межами населених пунктів.

 За словами Соболєва, антикорупційний комітет визнав цей законопроект корупційним. Як він зазначив, комітет підтримує розширення повноважень місцевих громад, але вважає, що приймати законопроект до створення земельного кадастру і до проведення нових місцевих виборів не можна, оскільки колишні регіонали, які досі сидять у місцевих радах, із задоволенням пограбують державну землю.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Після рішення нашого комітету про корупційність цієї ідеї нас почали цькувати замовними матеріалами, що ми продалися Держкомзему і не даємо хорошим депутатам роздавати хорошу землю хорошим людям. Просуває цю кампанію депутат Вадим Івченко. Сьогодні він мав нахабство прийти переконувати голосувати за такий дерибан «Самопоміч». Так і відбулася бійка проти корупції в буквальному сенсі слова», – розповів Соболєв.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Бійка Соболєва та Івченка в кулуарах (відео):

Читайте також: