fbpx
Політика

Гриценко: “Україні потрібен “план Б “

Український політик Анатолій Гриценко впевнений, що Україна повинна підготувати «план Б» на випадок, якщо переговори в Мінську не будуть успішними.

«Переговори в Мінську все ще тривають, і тривають уже давно за межами відведеного часу. Але якщо Путін досі не хоче визнати навіть факту присутності своїх військ і техніки на території України, то вийти з ним на тверді і надійні мирні позиції – практично неможливо. А знаючи, як потім Путін вже домовлене і підписане не виконує – то цей дощ надовго», – пише у Фейсбуці Анатолій Гриценко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За його словами, переговори з агресором не будуть нескінченними і рано чи пізно завершаться підписанням будь-якого документа.

«Але крім економічних санкцій, потрібно паралельно і прискорено розробляти «план Б» за участю США і Великобританії – в штабах за військовими картами. План стримування військової агресії військовими засобами. Якщо цей план буде для Путіна переконливим, то його, можливо, і не треба буде задіяти – тоді переговори про мир будуть короткими і результативними. Бо тільки розмовами і домовленостями Путіна – агресора не зупинити», – упевнений політик.

Читайте також: