«На руках Литвина і його сім’ї кров сотень українців», – Парасюк

Як заявив народний депутат України Володимир Парасюк, на руках Володимира Литвина і його сім’ї кров сотень невинних українців, тому він не розуміє не тільки, чому той досі присутній в парламенті, але і чому той взагалі на волі.

 «Вся Україна знає, що він причетний до вбивства Гонгадзе», – додав Парасюк.

 Володимир Парасюк нагадав, що один брат Литвина, Микола Литвин – 11 років очолював Державну прикордонну службу і є корупціонером і контрабандистом. Інший брат, Петро, керував сектором «Д» і винен у Іловайській трагедії.

 «Він здавав наші позиції, а коли ми потрапили в оточення, він просто втік і кинув всі батальйони, які брали участь у цій операції. Сотні убитих під Іловайськом наших хлопців на його совісті», – підкреслив Парасюк.

Related Post

 Також він торкнувся і дружини Литвина, звернувши увагу на те, що та «кришує» виробництво сухих пайків для української армії, які на ділі просто неможливо вживати, так як роблять їх з другосортної сировини.

 За словами Парасюка, такі як Володимир Литвин кричать на камери про те, як люблять Україну, а на ділі обкрадають, продають і зраджують її і народ.

 Слід зазначити, що сьогодні в парламенті відбулася перепалка між Володимиром Литвином і Володимиром Парасюком.

Перепалка між Парасюком і Литвином (відео):

Leave a Comment