fbpx
Політика

Балога: “Поки з трибуни звучать патріотичні промови, народ бідніє”

За словами Віктора Балоги, ніхто не буде проти, якщо уряд проведе позачергове засідання для внесення змін до бюджету. Як вважає політик, це може відбутися лише за однієї умови – Кабінет Міністрів на цьому тижні внесе свої пропозиції, Верховна Рада спочатку з ними знайомиться, а вже наступного тижня розглядає їх.

«Якщо ми вже збираємося, то крім бюджету уряд «реформаторів камікадзе» має внести пакет реальних законопроектів щодо стабілізації ситуації в країні. Щоб Україна цілеспрямовано зосередилася на економіці. Бо поки з трибуни звучать патріотичні промови, народ бідніє. Тому нам потрібно без популізму перейти до рішень, які дозволять отримати допомогу міжнародних фінансових інститутів», – пише у Фейсбуці політик.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Балога впевнений, що якщо представники уряду не готові піти на це, то їм потрібно просити про відставку і йти займатися тим, що їх дійсно турбує.

«А саме – власним іміджем, збереженням рейтингів і популізмом», – додав він. На завершення політик зазначив, що у нього склалася думка, що в Україні є два вороги – зовнішній агресор і Кабінет міністрів.
 

Читайте також: