fbpx
Ситуація на Південному Сході України

13-й російський гумконвой доставив вантажі в Донецьк і Луганськ

Колона МНС Росії доставила в неділю в Донецьк гуманітарну допомогу. Про це повідомив заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС Росії Олег Воронов, передає УНН з посиланням на РІА "Новости". Крім того, 70 машин доставили в Луганськ понад 700 тонн гуманітарних вантажів – продуктів харчування, будівельних матеріалів, інших матеріальних засобів, необхідних для життєзабезпечення населення.

"Більше 100 вантажних автомобілів благополучно прибули до Донецька, вони привезли понад 1,1 тисячі тонн гуманітарної допомоги", – сказав він. Зараз починається розвантаження. Серед доставлених вантажів – продукти харчування, будівельні матеріали та інші матеріальні засоби, необхідні для життєзабезпечення населення".

 "70 машин доставили в Луганськ понад 700 тонн гуманітарних вантажів – продуктів харчування, будівельних матеріалів, інших матеріальних засобів, необхідних для життєзабезпечення населення", – сказав представник МНС. За його словами, жодних позаштатних ситуацій в дорозі не виникло. О.Воронов також повідомив, що після того, як автомобілі будуть розвантажені, вони відправляться назад в Ростовську область.

"Сьогодні на Донбас – Донецьку і Луганську області – доставлені в цілому більше 1,8 тис. Тонн гуманітарної допомоги", – повідомив представник МНС РФ.

Нагадаємо, 13-й російський "гумконвой" перетнув український кордон.

Джерело: УНН

Читайте також: