fbpx
Політика

Нардеп Крулько: Росія робить все, щоб обмежити доступ до головної полонянки Кремля

55-ий день українська льотчиця Надія Савченко голодує. І хоча сила волі у неї колосальна, будь-який людський організм не залізний і в будь-який момент може дати збій. Тому в українських політиків залишилися лічені дні, щоб домогтися звільнення політв’язня. Про це, виступаючи у сесійній залі у четвер, 5 лютого, заявив нардеп Іван Крулько за результатами зустрічі з Надією Савченко.

«Росія робить все, щоб обмежити доступ до головної полонянки Кремля. Але у Надії дуже сильний дух, тримається вона сильно. Сьогодні п’ятьдесят п’ятий день голодування політв’язня. Хоч вона і каже, що тримається, але треба розуміти, що можливості людського організму не нескінченні. Тому відлік пішов на дні, щоб домогтися її звільнення», – сказав нардеп.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Надія Савченко передала слова подяки всім українцям і депутатам, які підтримують її в сесійній залі, приймаючи рішення, які консолідують не тільки політиків, а й весь український народ.

«Відчуваю себе напрочуд сильною від підтримки людей, які мені бажають добра. Хоча лікарі кажуть, що я тримаюся виключно на силі волі», – процитував Надію Савченко Іван Крулько.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За його словами, поки місце Надії Савченко в залі Верховної Ради залишається порожнім, українці не мають права зупинитися в прагненні звільнити її.

Читайте також: