fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Шкіряк: “Підрозділи МВС і ДСНС роблять все можливе для порятунку людей у Дебальцеве”

Сьогодні з Дебальцевого були вивезені 168 осіб. Про це повідомляє представник Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк. За його словами, евакуацією місцевого населення, крім нього, займалися Євген Малінко та Ілля Ківа.

«Води тут немає, електрики немає, поруч рвуться міни. Загалом, сьогодні вдалося вивезти 168 осіб. Вибухи в Дебальцеве не вщухають, російська армія продовжує атакувати житлові квартали, кожен день від снарядів бойовиків гинуть мирні жителі», – коментує ситуацію в неспокійному місті Зорян Шкіряк.

За словами політика, ті місцеві громадяни, котрі не покинули місто, ховаються по підвалах разом з дітьми. Велика частина з них просто боїться опинитися під обстрілом з боку терористів, повідомляє Зорян Шкіряк.

«Підрозділи МВС і ДСНС роблять все можливе для порятунку людей. Ми вмовляємо людей покинути місто, і багато з них, все ж, погоджуються і залишають Дебальцеве. Ілля Ківа як завжди активно працює з місцевим населенням. Він – трудяга, молодець! Завезли чергову партію води, свічок, хліба і продуктів для тих, хто відмовиться їхати і залишається в підвалах. Спілкувалися з людьми в бомбосховищах, умовляли покинути місто. Деякі погодилися, інші залишилися», – описав ситуацію в Дебальцеве Зорян Шкіряк.
 

Читайте також: