fbpx
Політика

Антон Геращенко пояснив, чому «Народний фронт» не голосував за закон про Антикорупційне бюро

Як стверджує депутат від «Народного фронту» Антон Геращенко, представники «Блоку Петра Порошенка» намагалися «протягнути» через парламент законопроект, за яким глава Антикорупційного бюро був би повністю залежний від президента. Зокрема як він зазначив, парламент не зміг би в разі чого відсторонити голову бюро.

 У зв’язку з цим, за його словами, їхня фракція зажадала від авторів законопроекту внести поправки, згідно з якими призначати і знімати голову бюро повинен буде парламент, а не президент.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Якби за останній рік президент України дав приклад боротьби з корупцією, призначивши на вищі посади навколо себе не своїх бізнес партнерів, і продав би свою власність, розташовану в країні – агресорі, то віри б у щирість заяви президента України було б більше», – підкреслив Антон Геращенко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Таким чином, як заявив нардеп, «Народний фронт» підтримає законопроект лише після того, як право призначення та відставки глави бюро передадуть парламенту.

Читайте також: