fbpx
Політика

Україна може незабаром втратити підтримку Заходу, – Балога

Народний депутат України Віктор Балога переконаний, що Україна незабаром втратить підтримку з боку Заходу, зокрема США, якщо продовжить «грати в оксамитову дипломатію». Зокрема, як він зазначив, про це вже відкрито заявляє американський посол.

 Віктор Балога звернув увагу на те, що Україна ніяк не відреагувала на чергове вторгнення «гуманітарного» конвою з Росії, яким були доставлені боєприпаси бойовикам, що обстрілюють Дебальцеве, а також на заяву прес-секретаря Путіна про те, що вони сподіваються на успіх бойовиків у відстоюванні своїх територій.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Також він додав, що українські військовослужбовці часто беруть у полон військовослужбовців регулярних частин Збройних сил Росії, але при цьому Україна продовжує називати війну – боротьбою з внутрішнім тероризмом, хоча навіть «ЛНР» і «ДНР» так і не були визнані нею терористичними організаціями.

 «Єдине, що у нас виходить добре – це вимагати у Заходу називати війну війною, терористів – терористами, військове вторгнення – вторгненням. Тому що ми досі називаємо його «незаконним перетинанням державного кордону», як ніби це зайшла не батальйонна тактична група армії РФ, а п’яний тракторист не туди повернув. Одним словом, будь я на місці західного дипломата, я б подумав, що це якась підстава і нахабний договірняк», – підсумував він.

Читайте також: