fbpx
Політика

Ігор Мосійчук готує закон про амністію засуджених, готових боротися з окупантами

Народний депутат України від фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук за дорученням лідера фракції Олега Ляшка приступив до роботи над законом про амністію засуджених, які мають бажання стати на захист держави в боротьбі з окупантами.

 «Сам спілкуюся з багатьма в’язнями, які готові взявши в руки зброю, йти захищати Батьківщину. Бажають змити свою провину перед суспільством ворожою кров’ю», – зазначив Ігор Мосійчук.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Разом з тим депутат переконаний, що під амністію не повинні потрапляти ті злочинці, які скоїли такі злочини: наркоторгівля, умисне вбивство двох і більше осіб, сексуальне насильство.

 «В той же час, вважаю, що в законі обов’язково повинна бути прописана норма, згідно з якою командири бойових частин будуть зобов’язані звернутися до суду за амністією і зняттю судимості бійцям нашої армії і добровольчих батальйонів, воюючих нелегально, оскільки раніше були засуджені і відбули покарання», – додав Ігор Мосійчук.

Читайте також: