fbpx
Політика

Турчинов: Удар у відповідь – єдиний спосіб локалізації злочинів терористів

Росія використовує проти України варварську зброю. Так, у розпорядженні терористів на Донбасі є сучасні засоби ведення вогню, зокрема, системи залпового вогню.

«Це не тільки "Град" це і «Ураган», «Смерч» «Торнадо». У тому числі і варварські системи "Буратіно" незважаючи на таку дитячу назву – результати дуже страшні, коли вся територія просто знищується вогнем. І все це використовується проти нас", – заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов в ефірі  "5 каналу".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Однак, за його словами, українські військові мають достатньо сил і засобів наносити гідну відповідь противнику. У них відпрацьовані технології: як тільки починається обстріл – відразу наносити удар саме по тих батареях, які ведуть вогонь. Для цього в розпорядженні українських військових є сучасні технології і техніка.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Це єдиний механізм локалізації злочинів, які вони (терористи, – ред.) пробують здійснювати фактично в щоденному режимі», – резюмував Олександр Турчинов.

Турчинов про способи локалізації терористів на Донбасі (відео):

Читайте також: