fbpx
Політика

Перебійінс: “Нам не ясно, що Пушілін і Дайна роблять в Мінську”

Україна, а також інші представники тристоронньої контактної групи готові сісти за стіл переговорів у Мінську тільки з тими, хто підписувався під Мінським протоколом. Про це сьогодні, 30 січня, заявив речник Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс.

«Мені складно коментувати, з якою місією ці люди (повпреди самопроголошених Луганської та Донецької «народних республік» Владислав Дейнего і Денис Пушілін) перебували в Мінську», – прокоментував ситуацію Перебийніс, кажучи про заяву Пушіліна про те, що мінські переговори скасовані через неучасть української сторони.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Нагадаємо, що сам терорист Пушілін стверджує, що з білоруського Міністерства закордонних справ він отримав інформацію про скасування чергового раунду переговорів.

Крім цього, представники так званих «народних республік» мають намір обговорювати лінію розмежування, виходячи з її фактичного стану.

«Лінія дотику істотно змінилася. На сьогоднішній день «ДНР» і «ЛНР» готові розмовляти про негайне припинення вогню за фактичною лінії зіткнення», – заявив терорист Пушілін.

Читайте також: