Ігор Луценко: “Потрібно посилювати тиск на ООН”

Рішення про визнання Російської Федерації державою-агресором – це перший крок на шляху до запровадження воєнного стану в Україні. З такою точкою зору в інтерв’ю виданню «ГОРДОН» виступив депутат від фракції «Батьківщина» Ігор Луценко.

«Те, що в Україні не оголошують воєнний стан – це проблема. Незважаючи на це, у разі визнання Росії країною – агресором, воєнний стан стане набагато реальнішим. Тому що без такого статусу його ввести буде дуже важко. Потрібно пересуватися хоча б дрібними кроками, змушуючи українську владу воювати за свою країну», – висловив свою точку зору народний депутат України.

Нагадаємо, що сьогодні український парламент висловив підтримку законопроекту, згідно з яким Росія отримує статус держави – ​​агресора.

На думку Ігоря Луценка, це може говорити про те, що Україна повністю готова до боротьби.

Related Post

«Визнання Росії агресором говорить про те, що ми готові боротися. Якби українська влада не визнала Росію країною-агресором, це б означало, що вона боротися не бажає. Тобто, народ йде на війну, а влада намагається виступати в ролі посередника між народом України і Путіним. Цей крок – примус влади до війни і до захисту інтересів України», – повідомив український політик.

Луценко впевнений, що потрібно поступово посилювати тиск і на Організацію об’єднаних націй.

«Звичайно, нереально, що Організація об’єднаних націй виключить Російську Федерацію з членів Ради безпеки, але, принаймні, на організацію має йти тиск такого роду», – заявив депутат від фракції «Батьківщина» Ігор Луценко.
 

Leave a Comment