fbpx
Політика

Єгор Фірсов розповів про те, що спричинить за собою введення воєнного стану

Питання введення воєнного стану активно обговорювали під час засідання РНБО, а далі його будуть аналізувати у президента. Таку заяву зробив народний депутат від Блоку Петра Порошенка Єгор Фірсов.

«Я не є прихильником введення воєнного стану. Такий поворот подій спровокує затримку у виплаті заробітних плат, що порушить стабільність роботи підприємств. Все це, а також невидані транші і кредити, не гратиме на руку Україні. У цьому питанні свою чітку оцінку мають дати фахівці», – сказав Єгор Фірсов, слова якого наводить «ГОРДОН».

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

За словами народного обранця, військовий стан може спричинити за собою зупинку ще працюючих підприємств на сході України.

«Правовий режим воєнного стану насправді дуже складний. Вся економіка держави при такому розкладі починає працювати на оборонний потенціал. І в Донецькій області ряд підприємств не зможе працювати. А тут зараз і так виробництво металів впало на 50 %, а також знизилися показники машинобудування. Якщо зараз ми цим правовим режимом доб’ємо ці підприємства, стане ще складніше», – упевнений депутат.

Читайте також: