fbpx
Шоу-бізнес

Українські артисти прокоментували трагічні події в Маріуполі

Українські знаменитості не змогли залишитися осторонь від кривавих подій в Маріуполі, де бойовики з «Градів» обстріляли житловий район міста. Так, зірки активно коментують ситуацію в соціальних мережах і висловлюють свою підтримку та співчуття жителями Маріуполя.

 Святослав Вакарчук у своєму мікроблозі написав: «Всі ми – маріупольці! Ми всі сьогодні втратили своїх братів і сестер! І ми ніколи цього не забудемо!».

 Також не залишилася осторонь і Ольга Полякова, яка сподівається, що винні в теракті будуть покарані. Ольга написала : «Маріуполь… Боляче… Страшно… Діти. Немає слів, я не можу повірити, що все це відбувається насправді… А ми всі живемо, подорожуємо, робимо вигляд, що війни немає, а вона йде, а тут під носом гинуть люди, діти! Ні, так не повинно бути! Нехай все це закінчиться, нехай винні будуть покарані! І нехай буде мир! Моліться за Україну!».

 Співачка Олена Вінницька також висловила свою підтримку, проте вона не було багатослівною. Співачка виклала в соціальну мережу траурне зображення, підписавши його цитатою з Біблії. «Бо всі, хто візьме меча, від меча і загинуть. Як хто в полон бере – сам у полон піде він; хто мечем буде вбивати, повинен сам бути вбитий мечем © Біблія # Маріуполь #prayforukraine"», – написала Вінницька.

  За матеріалами: ТСН

Читайте також: