fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи намагаються захопити 29 блокпост, – ОК «Північ»

Протягом останньої доби українські військовослужбовці в районах населених пунктів Сміливе і Весела Гора знищило близько 60 бойовиків і один танк. Крім того, близько 300 бойовиків в результаті зіткнення з силами АТО отримали поранення. Про це стало відомо з повідомлення прес-центру оперативного командування «Північ».

За наявними даними, протягом минулої доби терористи чотири рази піддали обстрілу місто Щастя і Луганську ТЕС. Відзначимо, що обстріли міста терористи вели з РСЗВ «Град». В результаті артобстрілу Щастя залишилося без опалення і світла. У загальній складності представники ОК «Північ» зафіксували за останню добу 21 обстріл з мінометів і зі ствольною артилерії, а також 11 обстрілів з ​​РСЗВ «Град».

«У всіх інших випадках обстріли з боку терористів здійснювалися зі стрілецької зброї та озброєння танка. В цілому за минулу добу було зафіксовано 38 обстрілів терористами позицій сил АТО і наближених населених пунктів», – зазначили в ОК «Північ».

Протягом доби сім разів були обстріляні українські військовослужбовці, які виконують бойові завдання в районі селища Станично-Луганське. Крім того, двічі бойовики піддали обстрілу блокпости в районі наступних населених пунктів: Кримське, Трьохізбенка, Вільхова, Кряківка, Капітанове, Ніжньотепле, Нижнє і Макаров.

«Терористи продовжують здійснювати артилерійські обстріли позицій сил АТО в районі Щастя і Станиці Луганської, поповнювати запаси ПММ і боєприпасів. Також противник намагається утримати свої позиції на 31 блокпосту та за підтримки російських підрозділів захопити 29 блокпост», – додали в ОК «Північ».

Терористи продовжують обстрілювати Щастя

Читайте також: