fbpx
Політика

Світова спільнота має посилити тиск на РФ, – Валерій Пацкан

Народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Валерій Пацкан переконаний, що Україна повинна звернутися до світової спільноти і домогтися посилення тиску і санкцій щодо Російської Федерації, щоб трагедія, що сталася в Маріуполі, більше не повторилася.

 Також він вважає, що необхідно, щоб весь світ визнав «ЛНР» і «ДНР» терористичними організаціями.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Ми повинні робити все, щоб запобігти наступним жертвам. Наші парламентарі будуть піднімати ці питання і на сесії ПАРЄ. Про це повинно вголос кричати все світове співтовариство. Адже ми зараз захищаємо не тільки Україну, але і Європу», – підкреслив депутат.

 Разом з тим, коментуючи порядок денний позачергового засідання Верховної Ради, Валерій Пацкан зазначив, що в першу чергу планується розглянути закони, спрямовані на посилення заходів безпеки і оборони в зоні АТО.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Крім того, Валерій Пацкан вважає, що необхідно якомога швидше ратифікувати Римський статут, щоб винні у скоєнні трагедії в Маріуполі понесли покарання відповідно до міжнародного законодавства.

Читайте також: