fbpx
Політика

Завдання Путіна – захопити Маріуполь, тому що це коридор до Криму, – Борис Нємцов

Путінські сепаратисти розпочали обстріл з "Градів" Маріуполя і наступають по всьому фронту. Про це у Facebook написав російський опозиціонер Борис Нємцов, передає УНН.

 Він нагадав, що  Захарченко напередодні заявив, що їхня мета – дійти до кордонів Донецької і Луганської областей. "Повторюється сценарій серпня. Путін вводить війська, танки, Гради й інше важке озброєння і тут же починається наступ. Завдання Путіна – захопити Маріуполь, оскільки це центр металургії та контроль над ним позбавляє Україну важливого сектора економіки. Крім того, Маріуполь важливий для сухопутного коридору в Крим", – написав Нємцов.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Російський опозиціонер також додав, що ніяких мінських домовленостей Кремль дотримуватися не збирається. "Незадовго до наступу Путін зняв з них підпис Росії. Ще 5 вересня ці домовленості підписав Зурабов – посол Росії в Києві і довірена особа Путіна на переговорах. А тепер його підпис знятий. На Донбасі почалася великомасштабна війна", – написав Нємцов.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За його словами, Росію чекають подальші санкції і ще більша ізоляція. "Криза буде набагато болючішою, ніж припускають придворні економісти", – додав він.

 Джерело: УНН

Читайте також: