fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Відповідальність за обстріл Маріуполя лежить на Путіні, – Зорян Шкіряк

Як заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, відповідальність за нанесення удару по Маріуполю лежить цілком на президенті Росії Володимиру Путіну.

 «За наказом Кремля, російсько-терористичні війська завдали цілеспрямований масований удар системою залпового вогню БМ-21 «Град» по мирних жителях Маріуполя. В даний час вже 20 загиблих, серед яких одна дитина і 87 поранених, серед яких 5 дітей», – нагадав він.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 За словами Зоряна Шкіряка, нещодавно завершилася екстрена нарада оперативного штабу під головуванням прем’єр-міністра Яценюка і за участю керівництва МВС, Міноборони, Нацгвардії, Мінтрансу, Міненерго та інших профільних відомств.

 «Визначені термінові заходи для забезпечення всім необхідним постраждалих у цій страшній трагедії громадян України, а також постраждалих мирних людей в інших містах зони проведення бойових дій. Крім того, відпрацьовані оперативні дії ВСУ, МВС, Національної Гвардії щодо відображення атак з боку ЗС РФ і їх терористичних банд в периметрі всієї лінії фронту», – розповів Зорян Шкіряк.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

  

Читайте також: