fbpx
Політика

Турчинов заявляє, що Росія готується наступати на всіх напрямках на сході України

На останньому засіданні Ради безпеки Російська Федерація прийняла рішення активізувати військові дії на всіх напрямках східної України. Про це на засіданні оперативного штабу з ситуації в Маріуполі повідомив секретар РНБО України Олександр Турчинов.

«Вчора було засідання ради безпеки РФ. З надійних джерел нам відомо, що Радбез Росії ухвалив рішення про активізацію активних дій на всіх напрямках на сході України. Ви знаєте, що відбувається спроба наступати в декількох напрямках і на півночі лінії розмежування і на Донецьк. Крім того, вони пробують обстрілювати українські міста», – сказав він.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Олександр Турчинов впевнений, що і обстріл Маріуполя не був випадковим. Це, за його словами, підтверджується тим, що ще кілька разів після ранкового теракту місто було обстріляне. Однак Олександр Турчинов упевнений, що українські військові готові дати відсіч ворогу: «У нас достатньо надійна оборона Маріуполя, завжди готова захистити місто».

Читайте також: