fbpx
Ситуація на Південному Сході України

На Путіні лежить відповідальність за смерть українців, – Турчинов

  Обстріл Маріуполя російськими військовими і контрольованими ними терористами є прямою реалізацією поставлених президентом Росії Володимиром Путіним на вчорашньому засіданні Ради безпеки РФ завдань. Про це йдеться в заяві секретаря РНБО України Олександра Турчинова, розміщеній на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони.

«Сьогодні, 24 січня, російсько-терористичні угруповання після поразки спроб прорвати оборону українських військових у кривавому безумстві і злобі обстріляли з систем залпового вогню мирне місто Маріуполь. В результаті варварського обстрілу в Маріуполі вбиті і поранені мирні українські громадяни. Кількість жертв зараз уточнюється.

 Місто Маріуполь надійно захищене нашими військовими від наступу агресора. Сьогоднішній черговий кривавий злочин проти людства, вчинений російськими військовими і повністю контрольованими ними бандами терористів, стало прямою реалізацією поставлених Путіним завдань на вчорашньому засіданні Ради безпеки РФ. Саме на Путіні лежить пряма відповідальність за смерть, кров і страждання українців. Ворог отримає гідну відповідь за свої криваві злочини», – підкреслив Турчинов.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: