fbpx
Вторгнення Росії в Україну

На Донбасі знаходяться більше 9000 російських військових, – Андрій Лисенко

Кількість російських військ на Донбасі перевищила 9 тисяч осіб. Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив полковник Андрій Лисенко.

 Зокрема, він розповів, що протягом останньої доби ситуація в зоні АТО характеризувалася жорстким протистоянням між російсько-терористичними угрупованнями та підрозділами сил АТО. "Бойовики намагаються зайняти стратегічно вигідні позиції для подальших військових операцій. Російська Федерація продовжує посилювати свій військовий контингент на сході України. На ключових оперативних напрямках відбувається заміна угруповань бойовиків на військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації, загальна чисельність яких на підконтрольних бойовикам територіях досягла найвищого рівня з початку конфлікту на Донбасі – понад 9 тис. російських військових", – зазначив Лисенко.

Читайте також:  В Чернівецькій області цивільні мешканці напали на працівника ТЦК: для самозахисту військовослужбовець здійснив постріли (ВІДЕО)

 Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 23 січня, лідер терористів «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що "не буде більше ніякого перемир’я, не буде більше ніяких ротацій. Будуть обміни полоненими, тому що наші хлопці, які перебувають у полоні, – їх потрібно витягати".

 Щодо планів ведення бойових дій, Захарченко зазначив, що "ми будемо бити доти, доки не вийдемо на кордон Донецької області. Якщо я буду бачити загрози землі донецькій з будь-якого населеного пункту, цю загрозу я знищу і там".

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Джерело: УНІАН

Читайте також: