fbpx
Політика

«Критикувати керівництво Генштабу та Міноборони під час мобілізації – безвідповідально», – депутат

Народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Іван Вінник вважає, що критикувати керівництво Генерального штабу та Міністерства оборони під час мобілізації – безвідповідально.

 За його словами, зараз з’явилося багато так званих «експертів», зокрема в соціальних мережах, які вважають, що можуть все коментувати і роздавати поради.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Усім критикам начальника Генерального штабу Віктора Муженка, інших посадових осіб, які керують сектором безпеки України, я пропоную, перш ніж критикувати, дати конструктивну відповідь, що потрібно робити і хто це має робити. Якщо ви говорите, що потрібно звільнити начальника генштабу, то покажіть, хто працюватиме замість нього. Це дуже важка ноша, яку пан Муженко поклав собі на плечі», – заявив нардеп.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як зазначив Іван Вінник, сьогодні держава пропонує потужний соціально-мотиваційний пакет для людей, які йтимуть в Збройні сили. Зокрема, за призовниками буде зберігатися робоче місце, місце навчання, а підприємці звільнятимуться від виплати єдиного податку.

Читайте також: