fbpx
Економіка

Віктор Балога закликав президента відновити співпрацю з IKEA

Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, незважаючи на ситуацію в країні, Україна як і раніше залишається багатомільйонним ринком збуту, на який хочуть зайти багато іноземних компаній. Однак проблема в тому, що їм просто не дають.

 Як приклад народний депутат навів відому на весь світ компанію IKEA, що займається виробництвом і продажем меблів. Як нагадав Віктор Балога, дана компанія вже кілька років намагається отримати ділянку в Україні під будівництво свого магазину. При цьому нардеп звернув увагу на те, що прихід такої великої компанії лише на користь Україні, оскільки призведе до додаткових надходжень до бюджету, створення сучасного деревообробного виробництва, а також тисячі нових робочих місць.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

 «А це означає, що країна перестане вивозити необроблений ліс, а почне виробляти готову продукцію», – додав він.

 За словами Віктора Балоги, він вже звернувся до президента Петра Порошенка, закликавши його відновити співпрацю з компанією IKEA.

 Віктор Балога переконаний, що якщо Україна продовжить дотримуватися такої політики, як у випадку з компанією IKEA, то незабаром жоден цивілізований бізнес не захоче приходити в країну.

Читайте також: