fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Біля українського кордону перебувають російські батальйонно-тактичні групи мотострільців, – прес-секретар АТО

До кордону України підійшли ще три батальйонно – тактичні групи мотострільців РФ. Про це повідомив прес -секретар АТО, полковник Андрій Лисенко під час екстреного брифінгу у вівторок, передає кореспондент УНН.

"За даними розвідки, зафіксований підхід ще трьох батальйонно – тактичних груп мотострільців Російської Федерації до російсько-українського кордону в районі населеного пункту Куйбишеве і Каменськ-Шахтинський, Матвєєв Курган, а також один артилерійський дивізіон в районі населеного пункту Веселий", – повідомив А. Лисенко.

Він додав, що ситуація в зоні АТО є складною, проте перебуває під контролем українських військових.

"У район боїв на лінії розмежування висуваються всі необхідні резерви", – додав він.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру АТО, протягом дня ситуація в окремих районах зони АТО мала тенденцію до загострення. Близько 16:00, російсько-терористичні війська за підтримки танків перейшли в наступ на Луганщині.

За інформацією прес-центру АТО, на Луганщині бойовики вранці почали інтенсивний обстріл з артилерії, мінометів і реактивних систем "Град" позицій Збройних Сил в районі населених пунктів Кримське, Новоташковка, Нижнє, Щастя.

"Після чого, близько 16:00, російсько-терористичні війська за підтримки танків перейшли в наступ. Українські військові дають відсіч ворогу, проводять перегрупування і маневр вогнем", – йдеться в повідомленні.

Джерело: УНН

Читайте також: