fbpx
Політика

Турчинов і Яценюк заважають Кремлю, – Daily Beast

Російська Федерація не збирається говорити про мир з українською стороною доти, доки при владі залишаються деякі політики. Таку інформацію в інтерв’ю агентству Daily Beast оприлюднив депутат від фракції «Єдина Росія» Сергій Марков. Відзначимо, що американське видання називає Сергія Маркова неофіційними стратегом російського лідера Володимира Путіна.

«Ніяких переговорів з Україною про мир не буде до того моменту, поки деякі політики працюють у Києві. Ці люди хочуть втягнути Російську Федерацію в повномасштабну війну, тому що тільки таким чином їм вдасться утриматися при владі», – підкреслив Сергій Марков.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Під час інтерв’ю помічник Володимира Путіна сказав, що в Москві хочуть відсторонення від влади секретаря РНБО Олександра Турчинова, главу уряду України Арсенія Яценюка та народного депутата Андрія Парубія. Як відомо, раніше Олександр Турчинов попередив, що РФ може розпочати повномасштабну континентальну війну або продовжить реалізовувати тактику «виснаження України». Під час інтерв’ю Сергій Марков сказав, що побоювання секретаря РНБО можуть виправдатися.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Деякі російські сили можуть надати допомогу терористам в тому випадку, якщо українські Збройні сили переозброяться і просунуться», – заявив Сергій Марков.

Після цього радник Путіна визнав те, що на Донбасі присутні російські війська. Зокрема, Сергій Марков розповів, що російські військові брали участь в операціях в зоні АТО в серпні та вересні 2014 року.

Нагадаємо, що напередодні зірвалася зустріч тристоронньої контактної групи, яка займається питанням врегулювання ситуації на Донбасі.

Переговори щодо Донбасу вирішили відкласти

Читайте також: