fbpx
Політика

«У Раді реєструється законопроект про можливість мобілізації народних депутатів», – Пашинський

Керівник комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони, народний депутат України від фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський прокоментував питання про можливу мобілізацію нардепів. Як зазначив Сергій Пашинський, в даний момент йде підготовка проекту закону, за яким пропонується дозволити народним депутатам брати участь у мобілізації. Свої коментарі Сергій Пашинський висловив під час сьогоднішнього брифінгу, передає «Інтерфакс- Україна».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Ми внесли проект закону про зміни в чинне законодавство України, в якому дозволяється мобілізувати народних депутатів. У нас зараз дуже багато захисників, тому ми пропонуємо їм взяти в руки зброю і показати всім, як потрібно захищати Вітчизну», – підкреслив Сергій Пашинський під час сьогоднішнього брифінгу.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Крім того, Сергій Пашинський повідомив, що є одним з авторів зазначеного проекту закону. Під час брифінгу у нардепа поцікавилися, чи зареєстрований в парламенті даний законопроект.

«Він зараз реєструється», – відповів Сергій Пашинський.

Читайте також: