fbpx
Політика

П.Порошенко: «Необхідно активізувати зусилля зі звільнення українських заручників»

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з президентом Парламентської асамблеї Ради Європи Анн Брассер та делегацією ПАРЄ наголосив на необхідності активізації зусиль ПАРЄ щодо звільнення українських заручників, які утримуються терористами, передає УНН з посиланням на прес -службу глави держави.

За словами глави держави, на сьогоднішній день більше 600 українських громадян перебувають у полоні, незважаючи на чіткі домовленості, які були досягнуті в Мінську.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Як повідомлялося, ОБСЄ запросила глав самопроголошених "Донецької та Луганської народних республік " на чергову зустріч учасників контактної групи з України в Мінську, яка запланована на 16 січня.

Очікується, що до порядку денного зустрічі будуть включені чотири питання: відвід артилерії і систем залпового вогню від лінії розмежування, обмін полоненими, зняття економічної блокади Донбасу і введення в дію в Україні закону про особливий статус цього регіону.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: