fbpx
Політика

«Міліція ще далека від ідеалу, але змінюється в кращу сторону», – Антон Геращенко

Як вважає народний депутат України від фракції «Народний фронт» Антон Геращенко, необґрунтоване застосування міліцією сили – неприпустимо і незаконно, в той час як застосування сили для знешкодження або затримання підозрюваного у злочині – законне і допустиме.

 За його словами, суспільство має розуміти, що не завжди те, що розповідають про звірства міліції у ЗМІ чи соціальних мережах, правда, так само як і міліціонери не завжди є прикладом для наслідування і діють за законом.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 На думку Антона Геращенка, сьогоднішня міліція далека від ідеалу, але поступово змінюється в кращу сторону.

 «Рік тому ні про які розслідування і публічне спілкування міністра в соціальних мережах з кричущих питань щодо міліції – неможливо було й мріяти», – зазначив він.

 Також нардеп додав, що брехня і брехня неприпустимі як з боку міліціонерів, так і з боку осіб, які називають себе патріотами, а насправді займаються злочинами під прикриттям псевдопатріотичних гасел.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Приклад такої цинічної брехні вчора побачила вся Україна, коли історія з розвішуванням «плакатика» була викрита і всім розумним людям стало ясно, що шум навколо затримання і нібито побиття і тортур неповнолітнього були потрібні для того, щоб інші троє учасників групи спробували уникнути заслуженого покарання», – написав він у Facebook.

 

Читайте також: