fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи висунули ультиматум захисникам донецького аеропорту, – Борислав Береза

Захисникам донецького аеропорту висунутий ультиматум до 17:00 покинути територію об’єкта. Про це народний депутат Борислав Береза ​​(позафракційний) повідомив на своїй сторінці в Facebook.

 «Подзвонили «кіборги» з аеропорту. Кажуть, що їм прислали підмогу  7 осіб. І ультиматум – до 17:00. Або вони залишають донецький аеропорт, або їх знищують», – написав він.

 «ВР зараз же займеться вирішенням цієї проблеми. А що робити, якщо профільне міністерство цю проблему не вирішило?», – додав Береза.

 Як повідомляв УНІАН, сьогодні керівник прес-служби антитерористичної операції Андрій Лисенко заявив, що в зоні АТО в останні дні проходять важкі бойові дії, про що свідчать 84 обстріли бойовиками українських підрозділів. Також бойовики, крім обстрілів, намагаються атакувати українських військових. «Вчора були 2 атаки на донецький аеропорт, всі успішно відбили, ворог несе значні втрати», – зазначив Лисенко.

 Читайте: Вишка донецького аеропорту частково зруйнована, – РНБО

 В результаті обстрілу частково зруйнована диспетчерська вежа аеропорту. У той же час прес-центр АТО у Facebook повідомив, що «кіборги» отримали вогневу підтримку, і ситуація в донецькому аеропорту стабілізована.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: